Z venkovního zápasu s Chotěboří si vezeme pouze bod

Dle postavení v tabulce jsme v pátečním zápase byli favoritem. Chotěboř je však silné a zkušené mužstvo, které má pevnou obranu a zápasy s ní bývají velmi vyrovnané. Do utkání jsme vstupovali vpohodě a s jasným cílem. Zvítězit a odvést si tři body.

V prvním poločase jsme poměrně brzy vyrobili individuální hrubici a po zásluze byli potrestáni 0:1. Naše secvičené kombinace dělaly domácím problémy a po jedné takové jsme dokázali díky nekompromisní střele k tyči vyrovnat na 1:1. Do konce první půle jsme si vytvořili ještě několik zajímavých, leckdy až po gólu volajících šancí, které jsme dokázali zkušeně zahodit. Druhá část zápasu se před poměrně slušně zaplněnými tribunami vyvíjela spíše v náš neprospěch. Snažili jsme se stavět hru bez brankáře, ale až na jednu velkou šanci to k velkým úspěchům nevedlo. Nutno přiznat, že soupeř měl v této fázi hry asi více šancí než my. Mohl tedy vítězství přetavit na svou stranu, ale to se dá říct také o nás. Naši hráči však už do konce zápasu netrefili nic (bohužel to se nedá říct o cestě autem na zápas, kdy jeden z našich hráčů v temných lesích Vysočiny trefil srnku pozn. autora) a tak zápas skončil asi spravedlivou remízou.

Je pozitivní, že již 5 zápasů jsme neokusili prohru, avšak hubené remízy, také nejsou něco, čím bychom se v našich futsalových životopisech chtěli chlubit. 

FK BOCA Chotěboř 1:1 Wizards DDM Praha 10 „A“

(ti)
#wizardsfutsal #2liga #TYM